Πληροφορίες & όροι διεξαγωγής 3ου Τουρνουά "Χρήστος Μπάτσης"

Ο αριθμός των παικτών και οι διαστάσεις των εστιών είναι για την κάθε κατηγορία ο παρακάτω:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣ
2002/2003 9:9 5μΧ2μ
2004/2005 9:9 X2μ
2006 7: 7 3μΧ2μ
2007 7: 7 3μΧ2μ
2008/2009 7:7 3μΧ2μ

Η ακαδημία μας είναι υπεύθυνη για την ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη των αγώνων με τη παρουσία γιατρού στους αγώνες . Στις 3 πρώτες ομάδες της κάθε κατηγορίας θα δοθούν κύπελλα ενώ σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα , κρουασάν και νερό ενώ θα λειτουργεί και οργανωμένο κυλικείο. Για οτιδήποτε δεν αναγράφεται σε αυτή την πρώτη προκήρυξη μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γερακίνης Μανώλης
(διοικητικός υπεύθυνος ακαδημίας)
Τηλέφωνο: 6974327758
Πατεράκης Νίκος
(προπονητής ακαδημίας )
Τηλέφωνο: 6977929610

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 • Κάθε ομάδα που συμμετέχει στο τουρνουά θεωρείτε ότι έχει ελέγξει την υγεία των ποδοσφαιριστών της και ότι αυτοί μπορούν να αγωνιστούν .
 • Κάθε ομάδα έχει στη διάθεσή της οργανωτικής επιτροπής τα δελτία ΕΠΟ των ποδοσφαιριστών της ή τα πιστοποιητικά γέννησης τους με τα οποία να αποδεικνύεται η ημερομηνία γέννησής τους αν αυτό ζητηθεί από κάποια ομάδα
 • Στους αγώνες των ομίλων κάθε ομάδα θα παίρνει 3 βαθμούς για κάθε νίκη και 1 βαθμό για κάθε ισοπαλία.
 • ·Το πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες στη φάση των ομίλων είναι το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι, ακολουθεί το συνολικό goal average ενώ αν υπάρξει και εδώ ισοβαθμία σαν τρίτο κριτήριο θα υπερτερεί η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Αν υπάρξει και εδώ ισοβαθμία οι ομάδες θα εκτελέσουν από 3 πέναλτι μετά το τέλος των αγώνων του ομίλου για να γίνει η κατάταξη των ομάδων στον όμιλο.
 • Στους αγώνες κατάταξης , στους ημιτελικούς καθώς και στους τελικούς αν κάποιος αγώνας λήξει ισόπαλος , κάθε ομάδα θα εκτελέσει από 3 πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής.
 • Οι αλλαγές στη διάρκεια του παιχνιδιού είναι απεριόριστες σε όλες τις κατηγορίες. Παίκτης που έχει βγει από το παιχνίδι έχει το δικαίωμα να ξαναμπεί σε αυτό σε όλες τις κατηγορίες του τουρνουά.
 • Εκτός από την κατηγορία 2002/2003 σε καμία άλλη κατηγορία δεν ισχύει ο κανονισμός του οφσάιντ
 • Παίκτης που έχει αποβληθεί σε ένα παιχνίδι , δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι στη συνέχεια του τουρνουά.
 • Ομάδα που χρησιμοποιεί παίκτη μεγαλύτερης ηλικίας από ότι προβλέπεται χάνει το παιχνίδι εκείνο που χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο παίκτη , συνεχίζει όμως και παίζει τα επόμενα παιχνίδια χωρίς όμως τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παίκτη . Καλό πάντως θα είναι να μη χρειαστεί η οργανωτική επιτροπή να κάνει χρήση αυτού του κανονισμού.
 • Το κάθε παιχνίδι στην κατηγορία 2002/2003 και 2004/2005 έχει διάρκεια 25΄,  ενώ στις κατηγορίες 2006 , 2007 και 2008/2009 έχει διάρκεια 20΄ .
 • Η προθέρμανση των ομάδων θα μπορεί να γίνεται σε ελεύθερους χώρους έξω από τα γήπεδα έτσι ώστε τα παιχνίδια να είναι συνεχόμενα και το πρόγραμμα του τουρνουά να τηρηθεί αυστηρά . Μόνο έτσι θα τελειώσουμε στην ώρα μας
 • Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από τους παραπάνω όρους διεξαγωγής του τουρνουά αρμόδια να αποφασίζει είναι η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να χαρείτε την συμμετοχή σας και να περάσετε πολύ όμορφα.